Wednesday, 5 September 2012

Just a new post

Assalamualaikum,,,,huissh....lama dah cheq x post n0hh....sowg p0wn x rndu blog budak nerd....hari ini ..b0winx sja2 jew aq nk post...bukan benda penting p0wn...saja xmau bagi bl0g aq nie berkubur begitu saja...maklumlah...selalu nya orang buat blog nie sebagai diari kew apa kew...macam2 lah...dan mereka akan aktif dengan bl0g mereka...tapi aku x sebab aq nie jnis malas nak tulis...aku lebih suka facebook....x payah tulis banyak2...oke walaupun kita baru jew lepas beraya...tapi masih sempat kan untuk cheq ucapkan ucapan raya...hee~ SELAMAT HARI RAYA ,,MAAF ZAHIR DAN BATIN...hee~  sekali lagi aku minta maaf banyak dekat sesiapa yang view bl0g aku nie yang xda apa2 yang menarik...sebab aq design...insyaallah dalam masa terdekat aku akan design elok2 ..bagi senang sikit mata ampa untuk usya2 bl0g aku nie....aku akan cuba untuk tambah apa2 yang patut...tapi aku harap sesiapa yang pro buat bl0g nie ajaq lah aku eh...hee...oke larr tu ja la k0wt....assalamualaikum...^_^