Thursday, 5 July 2012

Everything???

Hye assalamualaikum,,,huh....lama kan aq x update....hrmm...bukannya apa ...ada masalah internet sedikit...x boleh nak connect...2u yg x boleh nak update...hee~..xpa...kini aq kembali...here..i,m back...i,m back...oke ..kat sini aq nk story pasal everything yang terjadi masa aq x boleh nak connect internet hari tu...macam2 benda berlaku...ada Hari Sukan larr,,,ada Kawad Kaki larr...apa2 larr...macam2 arr....tu la sebab tajuk aq untuk post nie pasal EVERYTHING....tu la pasal...oke arr ...Firstly aq nk story pasal hari sukan...ada apa dengan hari sukan nie...ada apa lagi ..kena bersukan larr ...apalah yang tu pown x taw...hax3..:D..lawak sangat ler tu..hee~oke sambung cerita...hari sukan hari tu...awai2 skali aq kena masuk perbarisan...kawad larr kan...aq masuk KRS...punya la semangat nak menang ..maklumlah...nak kalahkan PKBM...untuk pengetahuan semua....KRS x pernah menang Kawad Kaki....msa Hari Sukan...cikgu aq larr bagitau...tu la yang kami semangat uh...lagipun nie first time aq masuk Kawad Kaki...msa hari sukan...sebelum nie msa form 1 aq msuk perbarisan rumah sukan jew...tu la pasal...oke arr...habis 2 kawad aq ada acara pulak..4x100m....tidak aq nak masuk 100m...tetapi cikgu ikut suka hati dye jew letak murid untuk acara...x test kew apa kew...hrmm..oke larr tunggu larr acara aq ...acara 4x100m tu last sekali ..so leh arr tengok acara lain dluw...xpa arr...oke tibalah acara aq....dengan harapan aq nak dapat pingat walaupun team kami nie paling low...akhirnya...aq kna tinggal jauh...x tinggal jauh macam mna...genx aq semua wat lambat...lepas tu suruh aq kejar depa..memang sah arr aq x terkejar...oke..dengan itu...team kmi dapat nombor last....hahaha...xpa..dapat gak nombor walaupun last...hrmm....sakit aty aq...huhuhu...oke larr lepas tu upacara penyampaian hadiah...aq dapat la gak p naik atas tempat 1,2,3 tu untuk acara 400m...ok larr ..dapat gakk mengubat aty yang lara nie sebab kalah 4x100m....hrmmm xpa arr...lepas tu masa yang dinantikan...apa lagi keputusan kawad kaki larr...oke dengan kuasa ALLAH s.w.t...akhirnya setelah lama menunggu ..kami berjaya memenangi piala pusingan untuk Kawad Kaki Hari Sukan...alhamdulillah...syukur2...mmg happy arr...hee~oke nk story pasal benda lain pulak...errm pasal apa hah....ha ah...dah tahu..nak ceqita pasal EURO yg dah berakhir nie..sapa menang cuba bagitaw...hee~ sapa lagi pasukan pilihan aq larr...SPAIN..pergh tobat aq tg0k sempoi...permainan Spain memang sempoi arr...Italy aq tg0k macam ketaq lutut jew..hee~...aq sowg2 jew duk tg0k malam 2u...tg0k goal...aq jerit pelan2 jew...mna kantoi pown...hee~  SPAIN ... SPAIN....ok la EURO pown dah habis ...so x rancak dah sembang...oke ..apa lagi ...hah..pasal kawad kaki daerah pulak....hrmm dengan hampehnya kami buat teqaburr..bak kata orang kedah....msa latihan ..pergh  tobat stail kami buat ...siap rakam pulak tu ...sama jew kami buat ,,,mai betul2 ...hampeh...x sama pulak...malu jugak larr ...hrmm...T_T...xpa arr tahun depan ada lagi ...cuba lagi...oke...hehe...ok larr tu sjew la kowt ..dah panjang qasanya aq duk berceloteh...besa arr dah lama dah x update...jadi macam nie larr...hee~nie la post aq untuk Everything....thankz to ur yg view...thankz sgt2..i luv u all...hee~ok la bye assalamualaikum...